Ammattilaisille

Ammattilaisten oma rakennustarvikeliike

Sujuva asiointi ja kunnon tarvikehuolto alkavat paikallisen Starkin Yrityspalvelusta. Starkki tarjoaa kaikki ammattilaisten arvostamat merkit, tuotteet ja ratkaisut yhdestä osoitteesta:

 • Kattavan valikoiman rakennustarvikkeita
 • Laajan valikoiman työkaluja
 • Markkinoiden parhaan puu- ja levyvalikoiman
 • Rauta- ja terästuotteet
 • Muut järeät rakennustarvikkeet
 • Ammattilaisen tuotteet, ammattilaisen palvelut

  Starkki on ammattilaisten ykkösostopaikka, mikä näkyy kattavan tuotevalikoiman lisäksi myös ammattirakentajan arkea helpottavissa palveluissa. Teitpä sitten pikkuremontteja tai operoitpa suurilla työmailla, löytyy Starkista kaikki tarvittava. Laajan tuotevalikoiman lisäksi kyse on ammattilaisten palveluista. Periaate on se, että kokonaisvalikoimaa ja palveluita hyödyntämällä yritysasiakas säästää aikaa ja rahaa, usein vielä näitä molempia.

  Noutopihalta puutavara ja rakennustarvikkeet

  Starkki on perinteisen rakennustarvikeliikkeen lisäksi myös puutarvikeliike. Noutopihalta löytyy kaikki rakentamisen raskas tavara suoraan hyllystä. Starkin valikoiman ansiosta yrityksenne tarvikehuolto sujuu tehokkaasti ja mutkattomasti.

  Yritysasiakkaan edut

  1. Ammattirakentajalle suunniteltu valikoima
  2. Työmaan sujuvuutta helpottava palvelukokonaisuus
  3. Kokenut ja ammattitaitoinen yrityspalvelu
  4. Iso ja palveleva noutopiha
  5. Ammattilaisten arvostama hintataso

   

  E-Starkki - Palvelua reaaliajassa

  Kaikkein nopein tapa ammattiasiakkaille on hoitaa tilaukset Starkin ammattilaisten verkkokaupassa  e-Starkissa. E-Starkki on sisältää lähes 20.000 rakennusalan tuotetta, joissa myös varastotilanne ja saatavuustieto on reaaliajassa.

  E-Starkin avulla voit hoitaa tilauksesi ilman jonotusta tai odotusaikoja. E-starkki on testattu ja toimivaksi todettu järjestelmä, jota hyödyntää yhä useampi rakennusalan ammattilainen. E-Starkissa on nähtävillä myös yrityksenne ostohistoria 90 päivän ajalta, jota voit hyödyntää nopeuttaaksesi tilauksiesi tekemistä. Mikäli et vielä ole E-Starkkiasiakas, niin ota yhteyttä Starkin Yrityspalveluun

  Siirry e-Starkkiin >>