Tervetuloa Joensuun uudistuneeseen
Starkki-Puukeskus -myymälään!

Starkki ja Puukeskus ovat syksyn aikana yhdistäneet voimiaan ja löydät jatkossa kahdeksalta eri paikkakunnalta Starkin ja Puukeskuksen valikoiman saman katon alta. Uusissa Starkki-Puukeskuksissa yhdistyvät Puukeskuksen puutuotteiden erityisosaaminen, Starkin laaja rakennustarvikevalikoima ja kattavat palvelut.

 

Starkin Rakentajapalvelu

Rakentajapalvelun palvelut henkilöityvät vastuumyyjään. Vastuumyyjä on rakentamisen ammattilainen, joka on rakentajan ja remontoijan käytettävissä suunnitteluvaiheesta aina loppusilaukseen saakka. Tule Starkin Rakentajapalveluun, niin saat kaiken hyödyn tosirakentajan valikoimista.

Muista myös sisustussuunnittelu!

Starkin sisustussuunnittelu auttaa rakentajaa ja remontoijaa juuri sen verran kuin hän haluaa. Saat sisustussuunnittelijaltamme maksuttomat 30 minuutin pikavinkit tai voit teettää koko talon sisustussuunnitelman, jossa tilojen ja valikoimien mahdollisuudet yhdistyvät juuri sinun makusi mukaan.

parkettimallit ja asiakaspalvelu

Sisustussuunnittelija Jari Salokangas on tavattavissa Joensuun Starkilla lauantaisin klo 10-14. Voit varata ajan sisustussuunnittelijallemme numerosta 093 541 3836.


 

 

 

 

 

Starkki Joensuu

Myymälä avoinna
arkisin 7-18, lauantaisin 9-14
Yrityspalvelu avoinna
arkisin klo 7-17

Kaltimontie 9
80100 Joensuu
Puhelin 093 541 3800
etunimi.sukunimi@starkki.fi

Yhteystiedot »
Kartta »